OrkiaOrkia tarjoaa 50-1000 euron pikavippejä.

Lyhyesti

Ikäraja: 18-23 vuotta
Vipin määrä: 30-1000 euroa
Laina-aika: 7-90 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Ensimmäiset ajatukset

Verkkosivut ovat vähän huolittelemattomat, mutta kaikki oleellinen löytyy heti etusivulta.

Ikärajat ja vipin määrä

Orkia tarjoaa vippejä kaikille täysi-ikäisille eli vähintään 18 vuotiaille. Nuorimmille on tarjolla alle 200 euron vippejä ja yli 20-vuotiaille alle 350 euron vippejä, sitä vanhemmille aina 1000 euroon saakka.

Kaikki vipit ovat vakuudettomia, eli hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia saadakseen pikalainan.

Vipin hakeminen tekstiviestillä ja nettihakemuksella

Orkialta voi hakea luottoa näppärästi tekstiviestillä, sitä on mahdollista hakea myös verkkosivujen lomakkeen kautta. Vipin hakemisesta netin kautta ei koidu hakijalle mitään kuluja. Tekstiviestillä hakeminen sitä vastoin maksaa 2 euroa viestiltä, viestejä tulee 2 yhtä luottoa kohden. Tekstiviestilläkin hakemiseen täytyy ensin tunnistautua verkkosivuilla omilla verkkopankkitunnuksilla jotta saa käyttöönsä luoton hakemiseen vaadittavan PIN-tunnuksen.

Näyttäisi olevan yksinkertaisempaa ja edullisempaa hakea vippiä siis suoraan verkkohakemuksella, jossa sielläkin vaaditaan tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Verkkosivuilla on laskuri, jossa näkyvät kaikki vippien yksityiskohdat liikuttamalla laskurin palkkia halutun lainasumman kohdalle. Plussaa siitä, että jokaisen summan kohdalla näkyvät myös vipin todellinen vuosikorko ja alaikäraja kyseisen määrän myöntämiselle.

Orkia auki ympäri vuorokauden

Lainahakemuksia otetaan vastaan kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta aina. Orkia on auki joka päivä klo 7-23, jonka aikana myönnettyjä luottoja siirretään luotonottajien tileille mahdollisimman nopeasti myöntämisestä.

Muina aikoina saapuneet vippihakemukset käsitellään seuraavana päivänä aukioloaikojen puitteissa. Luottoa voi siis hakea ihan milloin itselle sopii, hakemus menee perille vaikka palvelu ei olisikaan juuri silloin auki.

Vastuullisen luotonannon lupaus

Osalla pikavippien tarjoajista on sivuillaan viittaus vastuulliseen luotonantoon. Orkia listaa selkeästi toimintaperiaatteensa, joiden mukaan kaikkien luotonhakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja elleivät ne ole kunnossa ei luottoa myöskään myönnetä.

Lainasummat on myös porrastettu hakijan ikään nähden, nuoremmilla ei oleteta olevan automaattisesti riittäviä tuloja, jotta he selviäisivät suuremmista luotoista, joten niitä ei myönnetä.

Sivuilla on myös hyvä ja tiivis katsaus pikaluottoihin, 10 faktaa pienlainoista joka tuo realistisen katsauksen pikavippien ottajiin ja yleisiin ennakkoluuloihin. Luotonottajalla on mahdollisuus perua luotto, muuttaa maksusuunnitelmaa ja asiakaspalvelun kautta saada apua ja neuvontaa jo ennen luoton hakemista.

Luottoehdot ja vertailukelpoinen todellinen vuosikorko esillä

Orkian luottoehdoista selviää yksityiskohtaisesti kaikkien sen tarjoamien luottojen todelliset vuosikorot, joihin on lain määräämällä tavalla laskettu mukaan aivan kaikki luoton kustannuksiin vaikuttavat tekijät aina tekstiviestimaksuista lähtien.

Erittelyssä on huomioitu myös maksuajan vaikutus korkokuluihin. Esitys on hyvä, luotonhakija voi jo ennen hakemista perehtyä lopullisiin kustannuksiin ja vertailla helposti muihin vastaaviin luottoihin.

Esimerkkejä Orkia lainoista:

Pikavipin määrä Laina-aika Maksu yhteensä
50e 14 pv 60e
100e 14 pv 119e
200e 14 pv 238e
300e 30 pv 369e
500e 90 pv 3 x 213e = 639e
700e 90 pv 3 x 298e = 894e
800e 90 pv 3 x 340e = 1020e
1000e 90 pv 3 x 422e = 1266e

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Loading...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.