EkstraluottoEkstraluotto tarjoaa vähän isompia luottoja ja pidempiä maksuaikoja kuin moni muu pikavippien tarjoaja.

Ekstraluoton takana on WHT-Yhtiöt Oy -yhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2010. Yrityksen toimipiste sijaitsee Lahdessa ja se työllistää 1-4 ihmistä.

Lyhyesti

Ikäraja: 21 vuotta
Pikavippiä: 10-2100 euroa
Laina-aika: 1-31 kuukautta
Siirry Ekstraluoton pikavippiin »

Lisää alkutunnelmaa

Tarjolla on 10-2100 euron lainoja 1-31 kuukauden maksuajoilla. Itse asiassa se on yksi lainoista, joka tarjoaa luottoja myös yrityksille. Todelliset vuosikorot ovat kohtuulliset ja luottojen myöntämisen alaikäraja on aika korkea muihin verrattuna, 21 vuotta. Ekstraluoton kotisivut ovat miellyttävän selkeät ja helppokäyttöiset.

Luoton hakeminen onnistuu verkossa ja tekstiviestillä

Kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat kirjautuvat omilla pankkitunnuksillaan verkkosivujen palveluun ja tunnistautuvat. Tämän jälkeen käyttöön saa myös henkilökohtaisen PIN-koodin, jota voi käyttää uudestaankin eikä pankkitunnistautumista enää vaadita.

Hakemus lähetetään sähköisesti ja päätös tulee tekstiviestinä, myönteiseen päätökseen vastaamalla hyväksyt lainan ehdot ja lainasumma siirtyy tilille lähes välittömästi. Palvelu on nopea ja pankkitunnistautumisen myötä myös turvallinen. Tekstiviesti tosin on maksullinen, 1,90 euroa viestiltä, mutta viestejä tarvitsee lähettää vain yksi.

Lainan määrän ja takaisinmaksun valitseminen

Luottoa ottaessa yksityishenkilönkin on hyvä miettiä jo etukäteen omaa maksukykyään, kuinka suuria eriä kuukaudessa voi maksaa, niin että jää rahaa myös ruokaan ja elämiseen. Kun haluaa suunnitella omaa talouttaan ja vaikuttaa maksuaikatauluun, kannattaa aina valita luotontarjoaja, jonka asiakkaana on itselläkin sananvaltaa.

Ekstraluoton sivuilla on laskuri, jolla erikokoisten luottojen yksityiskohtia voi tarkastella suhteessa toivottuun maksuaikaan, millainen kuukausierä tulee milläkin maksuajalla ja mikä on todellinen vuosikorko.

Ekstraluotto Pro yrityksille

Erityistä Ekstraluoton palveluissa on nopea rahoitusmahdollisuus myös yrittäjille. Yrityksen talous pyörii vähän eri tavalla työssäkäyvän ihmisen talouteen verrattuna. Siinä missä yksityishenkilö saa säännöllisesti palkan tililleen, tulevat maksut yritykselle yleensä viiveellä ja vaikkapa urakointia tekevällä yrityksellä tulojen ja menojen määrät voivat vaihdella rajustikin eri kuukausina. Rahaa on tulossa, mutta sitä tarvitaan juuri nyt.

Useimmat yrityksiä rahoittavat tahot toimivat melko hitaasti ja on positiivista, että niille on tullut notkeita ja joustavia vaihtoehtoja. Yrityksen luotoissa Ekstraluotollakin on käytössä takaajajärjestelmä, kuten monilla muillakin yritystoimintaa rahoittavilla laitoksilla. Luottoa voi silti hakea nopeaankin tarpeeseen vaikkapa viikonloppuna tekstiviestillä ja maksaa takaisin erissä.

Artikkelin muokkaukset

23.6.2016: Suurin pikavippisumma laskenut 3000 € => 2100 €
25.7.2015: Pikavippisummat muuttuneet 300-4000 eurosta => 10-3000 euroon

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele