Freedom RahoitusFreedom Rahoitus tarjoaa luottoa 50000 € saakka, joka sopii mm. lainojen yhdistämiseen.

Lainapalvelua ylläpitää suomalainen Freedom Rahoitus Oy -yritys, joka työllistää 10-19 henkilöä. Yhtiö on perustettu vuonna 2008, joten melko pitkään toiminut.

Lyhyesti

Ikäraja: 20 vuotta
Pikavippiä: 500-50000 euroa
Laina-aika: 1-15 vuotta
Siirry tästä Freedomin pikavippiin »

Ensimmäiset fiilikset

Freedom Rahoitus toimii samalla tavalla kuin Etua.fi ja Rahalaitos eli ei itse suoraan lainaa rahaa, vaan se kilpailuttaa haluamasi lainasumman eri yhteistyökumppaneilla.

Freedom Rahoituksen sivusto näyttää nykyaikaiselta ja luotettavalta. Heti etusivulta löytyy lainalaskuri, joka on melko yksinkertainen, koska vertaillessa näkyy ainoastaan kuukausierä. Jos haluaa tietää kokonaissumman, niin täytyy itse laskea.

Plussaa tulee lainaehdoista, että ne ovat selkeät. Joillakin pikavippifirmoilla lainaehdot ovat hirveän pitkää tasapaksua tekstiä ja sieltä on vaikea löytää haettavia tietoja.

Luoton ikäraja ja muut lainaehdot?

Ikäraja lainan saamiselle on 20 vuotta. Lisäksi täytyy asua Suomessa ja olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Miten lainaa haetaan?

Siirry yläpuolelta Freedom Rahoitus vippiin. Sen jälkeen kirjoita haluamasi lainan määrä, takaisinmaksuaika ja muut tarvittavat tiedot. Raksita kohta, että olet lukenut yleiset ehdot ja lopuksi paina ”Lähetä lainahakemus” nappia.

Freedom Rahoituksen sivuilla mainitaan, että lainapäätöksen saat samana päivänä.

Kuinka paljon vippiä voi saada?

Vippiä voi saada 500-50000 euron väliltä eli melko paljon. Freedom Rahoituksen sivuilla sanotaan, että kun haet lainaa jonku kanssa yhdessä, niin se parantaa mahdollisuuksia saada suurempi laina. Tässä tapauksessa varmaan katsotaan tuloja ja jos hakijoita on kaksi, niin tulot ovat yleensä suuremmat. Kun luin tarkemmin sivustoa, niin löytyi tieto, että yksin voi saada lainaa 500-20000 euroa ja yhdessä 500-50000 euroa.

Missä ajassa tulee maksaa takaisin?

Lainan takaisinmaksuun on aikaa 1-15 vuotta eli siinä on kyllä hyvin aikaa, eikä kuukausisumma nouse kovin korkeaksi. Tietty mitä pidemmän laina-ajan valitset, niin sitä suuremmaksi nousevat kokonaiskulut.

Vanhojen luottojen yhdistäminen

Onko sinulla tällä hetkellä maksettavana vanhoja pikavippejä, joista haluaisit päästä eroon ottamalla suuremman lainan? Tätä vaihtoehtoa myös Freedom Rahoitus mainostaa omilla sivuillaan, että tällä tavoin säästät paljo kuukaudessa rahaa.

Voiko lainaa hakea puhelimella?

Freedom Rahoituksen lainaa ei voi hakea tekstiviestillä, mutta jos puhelimessasi on käytössä nettiyhteys, niin voit hakea vippiä nettiselaimen kautta.

Pystyykö hakemaan toisen kerran lainaa?

Freedom Rahoituksella on useita pikavippiyhtiötä yhteistyökumppaneina, joten sinulla on mahdollisuus hakea useamman kerran lainaa ja vaikkapa eri summilla.

Lasku sähköpostilla?

Tästä ei löydy tietoa palvelusta, koska se riippuu luottoyhtiöstä, jonka sitten valitset. Osa tarjoaa laskun sähköpostiin ja osa ei.

Turvallinen?

Koko sivusto ja lainahakemus toimii ainoastaan http-sivuina, joka tarkoittaa sitä, että tietosi menee Freedom Rahoitukselle verkon ylitse salaamattomana. Tietysti voisi sanoa, että monet muutkin nettipalvelut toimivat samalla tavalla, mutta itse toivoisin salattua yhteyttä.

Onko mahdollista eräpäivää siirtää?

Tämä on usein mahdollista, mutta sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja neuvotella heidän kanssa asiasta.

Milloin Freedom Rahoitus on auki?

Asiakaspalvelu auki: maanantaista torstaihin klo 8:30-17 ja perjantaina klo 9-15. Voit olla heihin yhteydessä soittamalla, faksilla tai lähettämällä sähköpostia. Nettihakemuksen voit lähettää milloin vain.

Kuinka nopeasti vastaa?

Testasin sähköpostilla asiakaspalvelun nopeutta ja se oli tosi hyvä. Asiakaspalvelu vastasi kysymykseeni 29 minuutissa. Tietysti soittamalla saa vielä nopeammin vastauksen.

Esimerkki pikavipistä

Määrä: 900 €
Maksuaika: 12 kuukautta
Kuukausierä: 80 €
Kulut: 60 €
Yhteensä: 960 €

Artikkelin muokkaukset

1.10.2016: Suurin pikavippisumma kasvanut 40000 eurosta -> 50000 euroon
3.8.2015: Maksimisumma muuttunut 30000 € -> 40000 € sekä maksimiaika 12v -> 15v
5.5.2015: Maksuajan tietoja päivitetty
2.3.2015: Eräpäivän siirrosta kappale
26.9.2014: Päivitetty avoinnaoloaikoja
4.8.2014: Lisätty tietoa toisen kulutusluoton hakemisesta
5.6.2014: Kirjoitettu vastauksien nopeudesta
21.4.2014: Päivitetty vipin hakemista kännykällä
8.3.2014: Kerrottu tietoturvasta
24.1.2014: Lisätty pikavipin esimerkki
29.9.2013: Kirjoitettu sähköpostilaskusta
7.8.2013: Päivitetty, että milloin on auki

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele