Blue FinanceBlue Finance tarjoaa vippiä 700 euroon saakka jo 18-vuotiaille.

Lyhyesti

Ikäraja: 18 vuotta
Pikavippiä: 100-700 euroa
Laina-aika: 14-30 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Alkutunnelmat Blue Financesta

Blue Financen sivusto näyttää selkeältä, hienolta ja luotettavalta. Ongelmana on kyllä löytää, että mistä sitä pikavippiä voi hakea. Tarpeeksi kun etsii, niin ylhäällä on harmaalla ”hae lainaa” -linkki ja vasemmassa alanurkassa on ”ilmainen nettihakemus” -linkki.

Ikäraja vipille ja muut lainan ehdot?

 • Blue Finance lainan ikäraja on 18 vuotta
 • Sivuilla on maininta, ettei saisi olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Täytyy olla Suomen kansalainen
 • Omistaa julkinen ja omissa nimissä oleva puhelinliittymä

Minkälaisia lainoja tarjoavat?

Lainaa voi saada 100-700 € väliltä, jossa välillä on porrastus 100 €. Maksuaika on 100-300 € lainoissa kaksi viikkoa ja 400-700 € lainoissa yksi kuukausi.

Miten pikavippi haetaan?

Siirry yläpuolelta Blue Finance pikavippiin. Sen jälkeen valitse uutena asiakkaana ”ilmainen nettihakemus” tai vanhana asiakkaana ”nettihakemus”. Ensimmäisellä kerralla täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, joista on tuettuna Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankki, Osuuspankki, Sampo ja Nordea.

Tämän jälkeen valitse sopivan kokoinen pikavippi ja laina-aika, joka voi olla 14 tai 30 päivää. Kun Blue Finance on hyväksynyt lainan, niin saat asiasta tiedon tekstiviestillä, joka sinun täytyy hyväksyä kolmen tunnin sisällä vastaamalla viestiin.

Laina tekstiviestillä?

Kun ensimmäisellä kerralla on tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla ja hakenut lainaa, niin sen jälkeen saa PIN-koodin, jolla on mahdollista vippiä tekstiviestillä.

Milloin vipin voi saada?

Selvää aikataulua ei ole saatavilla. Nettisivujen oikeasta alalaidasta löytyy tieto, että onko lainapalvelu auki. Asiakaspalvelua ei näytä löytyvän kuin sähköpostilla.

Lasku sähköpostiin?

Lasku on mahdollista saada sähköpostiin, kun ottaa käyttöön Itellan NetPosti-palvelun ja valitsee kirjeiden lähettäjäluettelosta ”Blue Finance”.

Useampi pikavippi?

Jos sinulla on vielä aiempi Blue Financen laina maksamatta, niin et voi saada uutta vippiä. Jos olet maksanut aiemmin pikavipin, niin sitten kyllä voit saada uuden.

Turvallista hakea lainaa?

Sivusto käyttää https-tekniikkaa, joten tiedot menevät netissä salattuna, eikä kenenkään pitäisi päästä väliltä lukemaan sinun tietojasi eli sen puolesta pitäisi olla melko turvallinen.

Milloin palvelee?

Netissä lainahakemuksen voit jättää milloin vain. Asiakaspalvelun puhelinnumeroa en löydä sivuilta. Voit jättää milloin vain viestin palvelun nettisivuilla tai lähettää sähköpostia.

Esimerkki pikavipistä

Pikavipin määrä: 100 €
Laina-aika: 14 päivää
Kulut: 1,40 €
Maksu takaisin: 101,40 €

Artikkelin muokkaukset

5.2.2014: Päivitetty lainan tietoja ja lisätty tietoa useammasta vipistä
25.10.2013: Lisätty tietoa turvallisesta hakemisesta
28.8.2013: Lisätty esimerkkejä lainoista ja lainan määrä muuttunut 50-500 eurosta => 100-700 euroon
14.5.2013: Lisätty yhteystietoja

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

11 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

 • 2.9.2013 klo 15:53

  Blue Finance vaatii pikavippeihinsä takaajaa. Takauksen voi joko ottaa heidän yhteistyökumppaninsa kautta, mikä maksaa 25 % lainan määrästä tai käyttää omaa takaajaa.

 • 3.10.2013 klo 12:53

  Olen laittanut tuonne Blue Financen sivuille yhteydenotto pyynnän maksuni takia-mitään ei ole kuulunut. Jo kohta lähemmäs 3kk olen odotellut… Erittäin outoa.. Laskutus palveluun Union Kapitaliinkin olen ollut yhteyksissä-sieltäkään ei kukaan vastaa! EN SUOSITTELE KYSEISTÄ FIRMAA KENELLEKKÄÄN!

 • 7.10.2013 klo 12:35

  Sama homma!!!!!! Olen saanut todella monta viestiä heiltä etten olisi maksanut heidän saataviaan ja tasan on maksettu…löytyy mustaa valkoisella omilla pankin sivuillani! olen yrittänyt heihin ottaa kymmeniä kertija yhteyttä ja kukaan ei vaan vastaa! Ihan kohta siis otettva yhteyttä kuluttaja-asiamieheen tai johonkin joka tässä voisi auttaa. En TODELLAKAAN aikonut maksella mitään ylimääräistä koska kaikki olen ajallani hoitanut!! Ihme firma!

 • 7.10.2013 klo 17:50

  Mikähän pilipali firma son…. Olen taaaas laittanut sinne viestiä, mutta EI vieläkään mitään kuulu. Aika jännä homma, sekin outo juttu kun ei muka puh.numeroa sinne ole asiakaspalveluun. Olisi ennen vipin ottoa pitänyt sivut tutkia kunnolla niinkuin ennen….

 • 10.10.2013 klo 12:20

  Kyllä Union Kapitaliin yhteyden saa s.postitse tai soittamalla. Probleema on, että kuun alussa hakemani 600 euron lainaa jonka olen vahvistanut tekstiviestillä ja saanut viestin, että laina maksetaan. on pian kaksi viikkoa sitten kun laina hyväksyttiin eikä rahoja näy. Union Kapital toimii kylläkin mielestäni kiitettävällä tasolla.

 • 10.10.2013 klo 14:17

  Sain viestin bluefinancelta, että heillä on pankin yhteyksissä ongelmia joten lainojen ulosmaksu on viivästynyt…onkohan näin…pari viikkoa myöntämisestä eikä euroakaan ole tullut. Revi siitä nyt sitten huumoria kun siihen luotti, että max. 15 minuuttia ja laina on tilillä.

 • 11.10.2013 klo 12:57

  Mie en oo saanu s-postitse enkä puhelimitse Union Kapitaliin yhteyttä.. Oon laittanu kumpaankin paikkaan varmaan miljoona kertaa viestiä, mutta mistään ei vieläkään kuulu ja on menny JO YLI 2KK… Voiko olla mahollista, että noin kauan ois joku ongelma niillä sieläpäin.. Luulis , että kaikki tommoset korjataan pikimmiten 1-2 päivässä…… Haisee paskalle koko firma:)

 • 17.10.2013 klo 16:24

  lähettävät tekstiviestejä ,että lasku on myöhässä,vaikka mitään laskua ei ole,eikä sanota mistä laskusta ja miten paljon.miten maksat kun ei saa edes yhteyttä mitenkään?

 • 22.10.2013 klo 01:22

  Joo siis koko firma on menossa kuulema nurin, laskutus firma union capital on kans samaa pataa bluen kanssa! Ei välttämättä tule edes mitään laskua sieltä päin. Älä maksa mitään ylimääräistä laskua , jos tuputtavat jotakin.

 • 22.10.2013 klo 12:50

  Olen kanssa ollut yhteyksissä sähköpostilla ja yrittänyt soitella mutta mitään vastausta ei tule. Joten jään odotteleen mitä tuleman pitää…. Onpahan yritetty ainakin olla rehellinen.

 • 23.6.2014 klo 12:14

  Blue Finance lupaa, että rahat ovat tilillä 15 minuutissa, jos on ns. suurimpien pankkien asiakas. Tässä kertomus miten minulle kävi: Olin lainannut yhden kerran, kaikki meni ok. Itse maksoin takaisin ajoissa. Sen jälkeen alkoi tekstiviestipommitus, viestejä tuli useita viikossa. ”Sinulla on ollut meiltä aiemmin laina, lainaamme sinulle nyt 700 euroa vanhana asiakkaana.” N. kuukauden kuluttua tein hakemuksen tuolle 700 eurolle. Vastaus tuli heti: ”Lainaamme 400. jne.” Kun olin hyväksynyt tuon, tulikin yllätys! ”Siirrämme summan tilillesi toisesta pankista. Raha näkyy tililläsi 1-3 päivän kuluttua.” Tein hakemuksen torstaina, ja rahat olivat Nordean tililläni vasta seuraavana maanantaina. Kuitenkin laskun eräpäivä tuli tuon torstain, eikä maanantain mukaan. Soitin Kuluttajaneuvojalle, ja sieltä sanottiin, että kyseisestä firmasta on tullut todella paljon valituksia. Mm. kestää kauan ennen kuin rahat ovat tilillä ja laskutuksissa on epäselvyyksiä. Älkää siis asioiko tämän firman kanssa! Luotettaviakin toimijoita on, ja paljon halvemmilla kuluilla.

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele