EverydayEveryday vaikuttaa luotettavalta pikavippipaikalta sivuston perusteella.

Palvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy, jonka muita tuotteita ovat Ostosraha sekä Pikavippi.fi. Yrityksessä on henkilöitä töissä noin 23 henkilöä, joten melko suuri yritys kyseessä ja se on täysin suomalainen.

Lyhyesti

Ikäraja: 21 vuotta
Pikavippiä: 20-2000 euroa
Laina-aika: noin 45 päivää
Siirry tästä Everydayn pikavippiin »

Alkuvaikutelmia

Sivusto ei ole liian vaikea ensikertalaisenkaan käyttää, vaan sivustolta löytyy helposti kaikki tarvittava tieto niin lainasummista, takaisinmaksusta ja lainanehdoista muutenkin.

Etusivulta löytyy lainalaskuri, jostaa selvän summan, jos maksaa yhdellä kerralla noin kuukauden päästä. Jos maksaa erissä, niin sitten on vähän vaikeampaa tietää, että paljonko kokonaiskustannukset ovat.

Lainan saamisen ehdot?

Hieman kerron lainanehdoista. Everyday pikavippiä myönnetään vähintään 21 vuotiaalle. Everydayllä on myöskin lainansaajan yläikäraja joka on 75 vuotta. Määritelty on niin lainanhakijan asuinpaikkakin, suomenkansalainen täytyy olla ja vakituinen osoite on löydyttävä suomen maasta. Oma kännykkäliittymä vaaditaan, eikä numero saa olla salainen. Luottotietojen täytyy niin ikään olla moitteettomat, mikäli lainaa mielii saada. Kun nämä kriteerit täyttää, lainaa saa kyllä.

Miten vippi haetaan?

Everyday vippiä haetaan ensimmäisellä kerralla verkkosivuston kautta, sillä everyday vaatii tunnistautumisen sivustolle pankkitunnuksilla. Tämä tosinkin vain yhden kerran, eli ei niin vaikeaa. Pikavippihakemuksen lähettämisen jälkeen päätös tulee ripeästi, tietenkin vain firman ollessa auki, eli klo 7-23 välisenä aikana joka päivä. Muussa tapauksessa lainansaanti siirtyy seuraavalle päivälle.

Kuinka paljon vippiä saa?

Pienin pikavipin summa on 20e ja suurin onkin sitten jo huimat 2000e. Tuota suurinta summaa ei voi hakea ennen kuin on hoitanut ensimmäisen lainan pois, eli asiakas suhde on luotu ja todettu luotettavaksi. Everyday-pikavipissä homma toimii todella hyvin ja nimensä veroisesti.

Mahdollista saada useampaa lainaa?

Everyday toimii luottokorttimaisesti, jossa sinulla on oma luottoraja. Esim. jos sinulla on luottoraja 2000 €, niin voit hakea useamman kerran lainaa, kunhan yhteissumma pysyy 2000 euron sisällä.

Pikalainaa tekstiviestillä?

Jos et ole vielä Everydayn asiakas, niin sinun pitää ensimmäisellä kerralla rekisteröityä palveluun netin kautta. Sitten kun sinut on hyväksytty asiakkaaksi, niin pystyt hakemaan lainaa tekstarilla.

Turvallista hakea?

Kun lähdet hakemaan pikavippiä palvelun sivuilta, niin siirryt suojattuun yhteyteen, jossa tietosi menee kryptattuna Everydaylle ja näin mielestäni on turvallista hakea palvelusta vippiä.

Sähköpostilaskua?

Lasku on mahdollista saada sähköpostiin tai Netpostiin. Tämä otetaan käyttöön kirjautumalla omilla tunnuksilla Everydayn palveluun ja valitsemalla sieltä sähköpostilaskun tai Netposti-laskun. Sen jälkeen ei enää tule paperista laskua.

Pystynkö maksamaan aiemmin pois?

Voit maksaa aiemmin velkasi pois, mitä on eräpäivässä sovittu ja tästä ei tule lisäkuluja sinulle. Voit myös ehkä säästä tällä tavoin korkokuluissa, kun aika lyhenee.

Aukioloajat?

Netin kautta voit hakea pikavippiä kellon ympäri. Asiakaspalvelu on auki sähköpostitse jokaisena päivänä klo 8-22 ja puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-20. Lisäksi kolmantena yhteystapana on nettisivujen chat, jolla saat reaaliaikaisen kontaktin asiakaspalveluun.

Vastaamisen nopeus?

Testasin asiakaspalvelua lähettämällä sähköpostin klo 10:24 ja vastaus tuli klo 10:57 eli aikaa meni 33 minuuttia, joka on hyvä aika sähköpostin vastaamiseen. Tietenkin vielä nopeammin saat yhteyden soittamalla suoraan asiakaspalveluun.

Esimerkki pikavipistä

Pikavippisumma: 100 €
Maksuaika: noin 45 päivää
Kulut: 15 €
Maksu takaisin: 115 €

Artikkelin muokkaukset

19.7.2016: Kirjoitettu asiakaspalvelun chat-ominaisuudesta
1.7.2015: Sivua päivitetty
13.4.2015: Aiemmasta maksusta osio
16.2.2015: Sähköpostilaskusta kirjoitettu
23.11.2014: Lisätty tietoja yrityksestä
4.9.2014: Päivitetty asiakaspalvelun nopeutta
2.7.2014: Kerrottu vipin hakemisesta tekstiviestillä
24.5.2014: Lisätty tietoa sähköpostivastauksen nopeudesta
5.4.2014: Kirjoitettu useammasta lainasta
18.2.2014: Kerrottu turvallisuudesta ja palveluajoista
28.12.2013: Lisätty pikavipin esimerkki
12.9.2013: Kirjoitettu ensivaikutelmista
19.6.2013: Ikäraja muuttunut 18 vuodesta -> 21 vuoteen ja vipin määrä suurentunut 50-1000 eurosta -> 20-2000 euroon

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 8, keskiarvo: 4,63 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele