Fellow FinanceFellow Financen kautta saat pikalainaa 500 € ja 10000 € väliltä.

Fellow Financea ylläpitää Fellow Finance Oy, joka on täysin suomalainen firma ja päätoimipiste sijaitsee Helsingissä. Yrityksessä on noin 5-9 ihmistä töissä.

Lyhyesti

Ikäraja: 20 vuotta
Vipin määrä: 500-10000 euroa
Laina-aika: 24-36 kuukautta
Siirry tästä Fellow Financen pikavippiin »

Ensimmäisiä ajatuksia

Palvelu toimii vertaislainan tapaisesti eli yksityiset sijoittajat lainaavat rahaa niitä tarvitseville. Suoraan etusivulta ei löydy lainalaskinta, vaan täytyy painaa ”hae lainaa” nappia, niin pääsee lainahakemukseen, jossa on hyvä lainalaskuri.

Mitä vaatimuksia on lainan saamiselle?

Ikärajana on 20 vuotta, sinun täytyy omistaa suomalainen pankkitili, asua Suomessa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä sekä lisäksi tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Miten kulutusluotto haetaan?

Siirry yläpuolen napista Fellow Financen pikavippiin ja napsauta etusivulta lainaa-nappia. Täytä lainahakemukseen itsellesi sopiva summa ja aika. Tämän jälkeen täytä eräpäivä ja hyväksy kaikki lainaehdot. Lopuksi tee sähköinen tunnistautuminen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Voinko saada pikalainaa tekstiviestillä?

Ei ole mahdollista, vaan aina täytyy hakeminen suorittaa netin kautta. Tietysti voit täyttää hakemuksen älypuhelimen nettiselaimen avulla.

Aukioloajat?

Voit lähettää lainahakemuksen mihin aikaan tahansa netissä. Asiakaspalvelu vastailee kysymyksiisi arkena klo 10-16 puhelimella tai sähköpostilla.

Kuinka nopeasti vastaavat?

Lähetin Fellow Financelle kysymyksen sähköpostilla keskiviikkona klo 12:41 ja he vastasivat siihen klo 15:28 eli vähän yli kaksi tuntia meni vastaamisessa.

Pikavipin esimerkki

Pikavippisumma: 1000 €
Aika: 36 kuukautta
Kuukausimaksu: 46,64 €
Maksuja yhteensä: 1678,77 €
Kulut: 678,77 €

Artikkelin muokkaukset

21.10.2015: Kerrottu pikalainan hakemista tekstiviestillä
20.6.2015: Asiakaspalvelun nopeudesta kappale

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele