FiksulainaFiksulaina on helppo paikka löytää pikalaina. Fiksulaina tarjoaa vippejä 50e – 500e väliltä.

Uusille asiakkaille 50e – 200e väliltä.

Lyhyesti

Ikäraja: 21 vuotta
Vipin määrä: 50-500 euroa
Laina-aika: 14 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Lainaehdot?

Muiden pikavippiä antavien firmojen tavoin, Fiksulainalla on omat kriteerinsä, jolla se valitsee asiakkaansa ja ihmiset, joille se myöntää lainaa. Ensinnäkin lainanhakijan tulee olla vähintään 21v eli vasta täysi-ikään päässeet henkilöt eivät Fiksulainalta vippiä saa.

Lainanhakijan tulee asua suomessa vakituisesti ja hänellä täytyy luonnollisesti olla luottotiedot kunnossa. Hänen tulee olla myöskin oikeustoimikelpoinen.

Miten vippiä haetaan?

Sivuilla täytyy vain tunnistautua pankkitunnuksilla ensimmäisellä kerralla vippiä hakiessa. Silloin saa PIN koodin, jolla lainaa voi hakea myös tekstarilla. Eli tietokonetta ei tämän jälkeen enää tarvita, ja tämähän on vaan hyvä varsinkin kun rahan tarve iskee reissun päällä.

Fiksulainaa pääsee hakemaan, kun tunnistautuminen on tehty hyväksytysti. Pikavippiä voidaan hakea tekstarilla, verkkohakemuksella tai soittamalla Fiksulainan omaan asiakaspalveluun.

Muuta?

Vastauksen siihen, että saatko pikalainaa, annetaan sinulle heti. Ja myöskin rahat maksetaan tilillesi viivyttelemättä.

Palvelu toimii nopeasti aukioloaikoinaan, mutta jos lainaa hakee klo 23 jälkeen, lainapäätöksen ja rahat saa vasta seuraavana aamuna klo 7 jälkeen.

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele