Get CapitalGet Capital kuulostaa ulkomaiselta yritykseltä, mutta kyseessä on suomalainen yritys, joka sijaitsee Jyväskylässä.

Lyhyesti

Ikäraja: 21 vuotta
Vipin määrä: 300-2000 euroa
Laina-aika: 1-5 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Alkutunnelmia Get Capitalista

Etusivulta löytyy lainalaskuri, josta pystyy säätämään lainasummaa 300-2000 euron väliltä, mutta kokonaissummaa ei tuu näkyviin, joka on vähän huono juttu. Esim. 1000 euron lainassa minimilyhennys on 200 euroa ja eräpäivä 1 kuukausi. Oikealla puolella on, että takaisin pitää maksaa 20 % / kk, joten varmaan 1000 euron lainassa pitää maksaa 5 x 200 euroa eli yhteensä laina-aika olisi 5 kuukautta. Lisäksi päälle tulee kuukausikorko, joka on 9 %.

Ilmoitin sähköpostilla asiakaspalveluun, että etusivulta löytyvä ”Takaisin maksu” ja ”laina tuotteet” ovat yhdyssanoja. Saa nähdä, että korjaavatko, kun ainakaan puolessa tunnissa en ole saanut mitään vastausta :)

Mitkä ovat lainaehdot?

Pitää olla vähintään 21-vuotias, osoite Suomessa, ei luottohäiriöitä ja suomalainen pankkitili.

Paljonko lainaa ja mikä maksuaika?

Lainaa voi saada 300-2000 € ja lainasummat portautuvat 100 € välein. Maksuväli mielestäni vaihtelee 1-5 kuukauden välillä, koska pitää vähintään maksaa kuukaudessa 20 % lainasummasta.

Miten vippiä haetaan?

Siirry yläpuolelta Get Capital pikavippiin, niin pääset suoraan Get Capitalin etusivulle. Tämän jälkeen valitse lainalaskurista sopiva summa ja paina ”Hae lainaa” -nappia. Sitten tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.

Onko mahdollista saada lainaa tekstiviestillä?

On, mutta ensimmäisellä kerralla täytyy tunnistautua verkkopankin kautta. Etusivulla mainostetaan, että rahaa saisi tekstiviestillä 24/7.

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele