HerttavippiHerttavipin kotisivut ovat mukavan selkeät ja loogiset.

Lyhyesti

Ikäraja: 18 vuotta
Pikavippiä: 100-1500 euroa
Laina-aika: 1-5 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Ensivaikutelmia

Pääteksti avautuu jokaisessa sivussa yhteen ikkunaan eikä etusivukaan muistuta tilkkutäkkiä, jossa jokainen yksityiskohta on jaettu pieniin ruutuihin ympäri ikkunaa.

Vipin ikäraja?

Toisin kuin osa muista pikavippien tarjoajista, Herttavippi myöntää luottoja jo 18-vuotiaille, kun monilla alaikäraja on 20-21-vuotta.

Sama maksuaika kaikille ilman laskureita

Luottojen takaisinmaksuaikoihin luotonottaja ei voi vaikuttaa, kaikilla luotoilla maksuaika on 1-5 kuukautta. Toisaalta yksi maksuaika tuo selkeyttä erikokoisten luottojen hintatietojen tarkasteluun. Luottojen määrä, kustannukset ja loppusumma onkin esitetty selkeänä taulukkona Herttavipin verkkosivuilla, luottoa hakiessa ei tarvitse leikkiä säädettävillä mittareilla ja laskureilla.

Herttavippi tarjoaa 100-1500 euron luottoja, uusille asiakkaille on tarjolla 100-500 euroa vippiä. Asiakas voi saada vain yhden vipin kerrallaan ja hoidettuaan sen hyvin voi hakea uutta vippiä. Ensimmäisen takaisinmaksetun vipin jälkeen voi hakea isompaakin vippiä.

Pikavipin hakeminen

Vippien hakeminen onnistuu tekstiviestillä, muita hakutapoja ei näytä olevankaan tarjolla. Hakijan tosin tulee kirjautua verkkosivuille saadakseen PIN-koodin luoton hakemista varten, mutta samoilla tunnuksilla hakija voikin tarkastella oman luottonsa tietoja verkkopalvelussa myös sen myöntämisen jälkeen. Vipin hakemista varten lähetetty tekstiviesti on maksullinen, 1,90 euroa, saman hintainen on hyväksytyn lainapyynnön vahvistusviesti. Rahat luvataan siirtää hakijan tilille jo muutamassa minuutissa, eli palvelu on hyvin nopea.

Lainaa voi tosin hakea vain palvelun aukioloaikoina, ei kellon ympäri. Herttavippi ei käsittele lainkaan aukioloaikojen ulkopuolella tulleita hakemuksia eli niihin kannattaa vippiä hakiessa kiinnittää huomiota. Aukioloajat ovat ma-pe klo 9-21 ja la-su 11-19. Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat selkeästi esillä, jos tulee tarvetta ottaa yhteyttä.

Vipin hyväksymisaika ja peruuttamismahdollisuus

Luotonhakijalla on myönteisestä päätöksestä 6 tuntia aikaa hyväksyä myönnetty vippi. Jo tilille saapuneen vipin voi myös halutessaan peruuttaa. Herttavippi tarjoaa 14 päivän eli kahden viikon peruutusaikaa ja peruutus on tehtävä kirjallisena. Kustannuksina luotonottajalta peritään luoton todellinen vuosikorko siltä ajalta, kun rahat ovat olleet luotonottajan käytettävissä. Todellinen vuosikorko näyttää olevan yli 2000 prosenttia yli 100 euron vipeissä.

Artikkelin muokkaukset

9.5.2014: Pikavippisumma suurentunut 20-700 € => 100-1500 € ja maksuaika noussut 1 kk => 1-5 kk
10.4.2014: Kerrottu ensivaikutelmista

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele