Laina.comLaina.com vaikuttaa rehelliseltä pikavipiltä nettisivujen osalta.

Lyhyesti

Ikäraja: 23 vuotta
Pikavippiä: 50-2000 euroa
Laina-aika: vähintään noin 45 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Ensimmäiset ajatukset

Verkkosivujen etusivulta löytyy suuri lainalaskin, josta saa tietoon tarvittavat tiedot, kun maksaa yhdellä kerralla. Jos maksaa osissa, niin sitten on vähän epäselvempää, koska saa tietoon vain, että paljon pitää vähintään maksaa kuukaudessa. Epäselväksi jää, että kuinka monta kuukautta joutuu maksamaan.

Vipin ikäraja?

Laina.com sivuilla oli toisessa paikassa 18 vuotta ja toisessa 23 vuotta, niin kysyin asiaa sitten sähköpostilla heidän asiakaspalvelusta. Sain vastauksen 5 minuutissa, että ikäraja on 23 vuotta, eli tosi nopeasti vastasivat :) Aikoivat korjata asian, että löytyy ikärajana vain 23 vuotta.

Lainaehdot?

Ikärajan lisäksi täytyy asua vakituisesti Suomessa eikä saa olla maksuhäiriöitä.

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada?

Lainaa voi saada 2000 euron limiittiin asti. Etusivun lainalaskurissa ei kyllä ole lainasumma kuin 50-1000 euroa, mutta sen jälkeen pystyy hakemaan lisää lainaa siihen 2000 euroon asti.

Lisäksi heidän luottoehdoista löytyy tieto, että limiitti on mahdollista saada nostettua 3000 euroon, mutta se arvioidaan asiakaskohtaisesti.

Miten vippiä voi hakea?

Paina yläpuolella olevaa punaista linkkiä. Sen jälkeen valitse nettisivuilta lainasumma 50-1000 euroa ja paina lopuksi ”Hae nyt!” -nappia.

Sen jälkeen täytyy ilmoittaa henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilinumero. Yhteys on SSL-salattu, joten tietosi on turvassa. Raksi lisäksi, että hyväksyt lainaehdot ja lopuksi paina ”Jatka”-näppäintä. Tämän jälkeen tulee kännykkääsi PIN-koodi, jonka syötät web-lomakkeen kenttään. Lopuksi paina ”Maksa”-nappia ja laina siirtyy heti tilillesi, jos kello on 7-23 välillä.

Milloin vipin voi saada?

Hakemuksen voit jättää 24 / 7 eli milloin vain, mutta lainoja maksetaan joka päivä vain klo 7-23 välillä.

Vippi tekstiviestillä?

Laina.com vippi on mahdollista saada tekstiviestillä. Ensimmäisellä kerralla täytyy hakea vippi netistä ja sen yhteydessä saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla voit hakea myöhemmin vippiä tekstiviestillä.

Hakeminen turvallista?

Lainan hakeminen Laina.com nettisivujen kautta on siinä mielessä turvallista, että sivusto käyttää salattua yhteyttä (https) eli mitä tietoja laitat nettisivujen kautta, niin ne menee salattuna palveluun.

Sähköpostilaskua?

Hyvänä puolena ainakin on, että voi saada omaan sähköpostiin laskun, jos ei halua kirjeenä laskun tulevan.

Milloin asiakaspalvelu palvelee?

Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 8-20.

Esimerkki pikavipistä

Summa: 600 €
Maksuaika: noin 45 vuorokautta
Kuluja: 60 €
Maksu yhteensä: 660 €

Artikkelin muokkaukset

22.3.2014: Kirjoitettu alkuajatuksista
1.2.2014: Päivitetty pikavipin esimerkkiä
13.10.2013: Lisätty tietoa, että onko hakeminen turvallista
19.8.2013: Kirjoitettu asiakaspalvelusta
17.6.2013: Ikäraja suurentunut 18 vuodesta -> 23 vuoteen, päivitetty vipin määrä 50-1000 eurosta -> 50-2000 euroon ja muutettu laina-aika

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele