LainatoriLainatori on juuri avautunut uusi pikavippipaikka vuonna 2013.

Lyhyesti

Ikäraja: 21 vuotta
Vipin määrä: 100-2000 euroa
Laina-aika: noin 1-4 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Alkutunnelmia

Lainatorin sivusto näyttää ainakin tosi värikkäältä, mutta silti selkeältä. Etusivulta löytyy vippilaskuri, josta näkee hinnan, kun maksaa kerralla tai osamaksulla. Jos maksaa osamaksulla, niin kokonaissumma on vähän arvoitus. Alempana kerrotaan, että pitää maksaa 25 % osamaksulla eli tekisi mielestäni neljä kertaa.

Ehdot vipin saamiselle?

Pitää olla vähintään 21-vuotias. Omistaa Nordean, Sammon, Osuuspankin tai Aktian verkkopankkitunnukset tai Elisan mobiilivarmenne. Ei luottohäiriöimerkintöjä.

Minkälaisia pikavippejä voi saada?

Lainatori on luottotyyppinen lainapaikka, jossa saat käyttöösi 2000 € luoton. Se tarkoittaa sitä, että jos nostat ensiksi vaikka 500 €, niin sen jälkeen sinulla on vielä käytettävissä 1500 € saakka lainaa eli se toimii vähän samalla tavalla kuin luottokortit.

Miten luottoa haetaan?

Siirry yläpuolelta Lainatorin pikavippiin. Sen jälkeen valitse vippilaskurista sopiva summa ja paina ”hae lainaa” nappia. Sen jälkeen tunnistaudu sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sitten täytä lainahakemus loppuun ja hyväksy lainaehdot.

Pikavippi puhelimella?

Kun olet ensimmäisellä kerralla tunnistautunut palveluun sähköisesti, niin sen jälkeen sinun on myös mahdollista hakea pikavippiä tekstiviestillä.

Esimerkki vipistä

Määrä: 100 €
Maksuaika: noin 1 kuukausi
Kulut: 31 €
Maksu yhteensä: 131 €

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele