MonettiMonetti tarjoaa 500-1500 euroa vippiä 12 kuukauden maksuajalla.

Lyhyesti

Ikäraja: 23 vuotta
Pikavippiä: 500-1500 euroa
Laina-aika: 12 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Alkutunnelmia

Monetin lainalaskuri on helppo ja yksinkertainen, koska maksuaika on aina 12 kuukautta. Lisäksi lainalaskurissa ilmoitetaan selvästi, että mikä on kuukausierä, todellinen vuosikorko ja kokonaissumma, joka on hieno juttu.

Vaikka sivustolla olisikin ensimmäistä kertaa, kaikki tarvittava löytyy etsimättä eikä sivusto myöskään turhia hidastele.

Vipin ehdot?

Monetti on määrittänyt millaiset ehdot asiakkaan tulee täyttää ja ne ovat seuraavanlaiset; Monetti pikavippi myönnetään vähintään 23 vuotiaalle, vakituisesti Suomessa asuvalle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on matkapuhelinliittymä. Hakijalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Miten pikavippi haetaan?

Siirry yläpuolelta Monetin pikavippiin. Kirjallinen pikavippihakemus tehdään netissä ensimmäisellä kerralla, jolloin asiakas myös rekisteröityy järjestelmään tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen saat PIN koodin, jolla voit hakea vippiä myös tekstiviestillä.

Lainan määrä?

Monetin pikavippien summat vaihtelevat 500-1000 € välillä, kuten myös takaisinmaksuaikakin. Takaisin on maksettava aina 12 kuukauden kuluessa. Monetti ei myönnä asiakkaille niin kutsuttua nopean maksajan etua, mutta sen lainanhoitokulut ovat edullisemmat kuin muilla lainaa tarjoavilla yrityksillä, joten tästä plussaa Monetille.

Luoton hakeminen kännykällä?

Ei ole mahdollista hakea tekstiviestin avulla, mutta jos voit käyttää puhelimessasi nettiyhteyttä, niin sen avulla voit hakea kulutusluottoa Monetilta.

Voinko hakea toista lainaa?

Sinun pitää maksaa ensiksi vanha lasku pois ennen kuin voit saada uuden vipin eli yhtäaikaa ei voi olla useampaa pikalainaa Monetilta.

Sähköpostilasku mahdollista?

On mahdollista. Pystyt valitsemaan lainan hakemisen yhteydessä, että tuleeko lasku perinteisesti postilaatikkoon vai sähköpostiin.

Tietoturvallisuus?

Kaikilla sivuilla käytetään kryptattua yhteyttä (https), joka takaa sen, että tietosi menee salattuna Monetille. Tästä syystä pidän palvelun tietoturvaa hyvänä.

Monetin aukioloajat?

Vippiä voit hakea netissä milloin vain. Asiakaspalvelu on auki ma-pe klo 9-17. Yhteydenoton voit tehdä sähköpostilla, puhelimella tai kirjeitse.

Esimerkki pikavipistä

Pikavippi: 500 €
Laina-aika: 12 kuukautta
Kuukausimaksu: 51 €
Kulut: 112 €
Yhteensä: 612 €

Artikkelin muokkaukset

18.9.2014: Päivitetty aukioloaikoja
24.7.2014: Kerrottu toisen pikalainan hakemisesta
24.3.2014: Kirjoitettu tietoturvallisuudesta
3.2.2014: Lisätty pikavipin esimerkki
23.8.2013: Kirjoitettu aukioloajoista
7.7.2013: Vipin määrä noussut 100-1000 eurosta -> 500-1500 euroon, laina-aika noussut 14-90 päivästä -> 12 kuukauteen ja ikäraja noussut 21 vuodesta -> 23 vuoteen

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 5, keskiarvo: 4,20 / 5)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele