Onnen.fiOnnen.fi pikavippipaikan asiakaslupaukset ovat edullinen, joustava ja turvallinen.

Suomessa toimivan Onnen.fi:n taustalla on kansainvälinen 4finance -konserni, joka toimii koko Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Verkkosivujen mukaan se onki Pohjois-Euroopan suurin verkkoluottoja tarjoava yritys.

Lyhyesti

Ikäraja: 20 vuotta
Pikavippiä: 2000-3000 euroa
Laina-aika: 12-24 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Alkutunnelmia

Etusivu näyttää todella yksinkertaiselta ja helpolta käyttää. Löytyy suuri lainalaskin, josta saa tietoon kuukausierän, mutta saadaksesi tietoon kokonaishinnan, niin sen joudut laskemaan itse erästä ja kuukausien määrästä.

Minkälaisia vippejä tarjolla?

Uusille asiakkaille on tarjolla maksimissaan 700 euron vippejä. Nykyisille, eli jo uuden asiakkaan ensimmäisen lainan takaisinmaksaneille asiakkaille on tarjolla sitten jo vähän isompaa lainaa aina 1500 euroon saakka.

Tarjolla on siis 300-1500 euron lainoja 1-4 kuukauden maksuajalla. Ikäraja lainalle on 20 vuotta.

Miten kulutusluotto haetaan?

Siirry yläpuolelta Onnen.fi pikavippiin. Valitse lainalaskimesta itsellesi sopiva maksuaika ja lainasumma sekä napsauta ”hae lainaa” -nappia. Seuraavaksi täytä lomakkeeseen omat tietosi, hyväksy ehdot ja tunnistaudu omilla pankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen jälkeen rahat lähetetään tilillesi.

Edullisuus; lupaus vai totta?

Lainaa haetaan Onnen.fi:stä verkkohakemuksella, joka on hakijalle ilmainen. Vanhat asiakkaat voivat hakea lisää luottoa myös puhelimitse, jonka hinnaksi on merkitty mpm/pvm.
Verkkosivuilla on laskuri, josta ei selviä vertailukelpoista todellista vuosikorkoa. Laskuri näyttää luoton määrän, maksuajan ja kuukausierän suuruuden. Plussana kuitenkin se, että klikkaamalla pääsee maksuohjelmaan, josta selviävät maksuerät, käsittelykulut ja jopa niiden eräpäivät. Todellinen vuosikorko löytyy myös klikkaamalla laskurin yhteydessä olevaa kohtaa ”Kuluttajaluottotiedot”, josta pääsee tarkastelemaan kyseisen luoton ehtoja kokonaisuudessaan.

Laskuri on selkeä ja hintatiedot ja maksusuunnitelma ovat saatavilla yhdellä klikkauksella heti luettaviksi. Todellinen vuosikorko näyttää lyhytaikaiseksi luotoksi melko edulliselta. Esimerkiksi 1500 euron luotossa 4 kuukauden maksuajalla todellinen vuosikorko on 143,5 %, eli siihen on laskettu sekä korko että kaikki käsittelykulut. Lyhytaikaisilla kulutusluotoilla vastaava vuosikorko voi nousta useisiin satoihin, jopa tuhansiin prosentteihin.

Entäs joustavuus sitten?

Asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta maksuohjelman muutokseen. Asiakkaille määritellään lainaa hakiessa siis henkilökohtainen luottoraja, lisää lainaa voi hakea mikäli limiittiä on jäljellä ja siihen astiset maksut on hoidettu moitteettomasti. Muutoksia on mahdollista tehdä verkkopalvelussa, kun lainaa hakiessa on luotu siihen tunnukset. Kaikki lainan loput maksuerät päivittyvät muutoksia tehdessä, pienin mahdollinen erä lisälainaa nostaessa on 100 euroa, mutta muutosten hintatietoja voi tarkastella vain kirjautumalla sisään, verkkosivuilla ei julkisesti ole näkyvillä vastaavia tietoja.

Myös lainan eräpäiviä on mahdollista siirtää, mutta sekin palvelu maksaa. Tarjolla on mahdollisuus maksuvaikeuksissa tehdä myös uusi maksusuunnitelma yhdessä luotontarjoajan kanssa. Laskun saa myös omien toiveiden mukaan joko kirjeenä tai sähköpostilla.

Joustavuutta näyttäisi siis löytyvän, vaikka hinnat selviävät vasta asiakassuhteen luomisen jälkeen. Asiakaspalvelu toimii arkisin puhelimitse, sähköpostilla ja jopa omassa asiakaspalveluchatissa verkkosivujen kautta.

Turvallisuuslupaukset

Onnen.fi on rekisteröitynyt luotonantaja, vaikka luottomarkkinoilla se onkin välttämätöntä, on siitä hyvä löytyä maininta yrityksen kotisivuilta kuten Onnen.fi on asian muistanutkin. Turvallisuuden takeena on myös SLL-sertifikaatti.

Tarjolla on myös tietoa vastuullisesta luotonannosta ja pieni tarkistuslista luoton harkinnan tueksi.

Aukioloajat?

Onnen.fi maksaa lainoja tileille joka päivä klo 7-23. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7-23, lauantaisin klo 10-18 sekä sunnuntaisin 10-14. Tavoitat heidät asiakaspalveluchatin kautta, puhelimella tai sähköpostilla.

Esimerkki pikavipistä

Summa: 2000 €
Maksuaika: 12 kuukautta
Kuukausierä: 219,83 €
Kulut: 637,96 €
Yhteensä: 2637,96 €

Artikkelin muokkaukset

21.1.2015: Kirjoitettu alkutunnelmista
11.6.2014: Lisätty tietoa kulutusluoton hakemisesta
3.5.2014: Kerrottu aukioloajoista
25.4.2014: Maksuaika muuttunut 1-4 kuukaudesta -> 12-24 kuukauteen ja pikavippisumma muuttunut 300-1500 € -> 2000-3000 €

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

1 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 29.5.2014 klo 02:00

    toivottavasti tulee rahat perille

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele