Ilman korkoaPikavipin ilman korkoa on nykyään mahdollista saada parilta pikavippiyritykseltä.

Tähän sivulle olen lisännyt kaikki pikavipit, jotka tiedän. Jos tiedät jonkun muunkin, niin voit ilmoittaa siitä kommentoimalla alapuolelle.

Mitä tarkoittaa käytännössä?

Vippi ilman korkoa tarkoittaa sitä, että maksat saman verran takaisin, kuin mitä lainasit vippiyritykseltä. Yleensä pikavipeissä on lyhyt maksuaika, ne ovat ihan pienimpiä summia ja sinun täytyy olla uusi asiakas.

Pikavippiluettelo

Pikavippipalvelu-sarakkeesta pääset tarkemmalle pikavipin esittelysivustolle.

PikavippipalveluPikavippisummaMaksuaikaIkärajaUudelle asiakkaalle?
Ferratum50-300 euroa30 päivääK21Kyllä
Vivus10-400 euroa1-30 päivääK20Kyllä

Artikkelin muokkaukset

11.10.2014: Päivitetty uusillatiedoilla sivua

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

3 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

 • 13.8.2013 klo 14:30

  Olen saanut ja AINA eräoäpäivään mennessä maksanut Vivus-lainani. Lainaa olen hamkenut ja saanut jo kolmena eri kalenterivuotena ja joskus peräkkäisinä kuukausinakin ja kuten jo kerroin: maksanut ajoissa!

  Jossakin vaiheessa hain aj sain pikalainan toiseltakin lainantarjoajalta, jonka en tiennyt olleen Vivus-”pankin” kanssa samaa ryhmittymää. Tämän toisen firman lainanmaksu yakelteli ja muutin maksuohjelmaa ja aloittanut jo maksamisen uutta maksuohjelmaa käyttäen. Rinnalle hain taas Vivus-lainan. Olinhan aina kokenut sen tutuksi, turvalliseksi ja varmaksi. Vaan nyt en enää lainaa saanutkaan, en pennin hyrrää! Otin yheyttä ja asiakaspalvelija epäili automaattipuhelimen toimivan virheellisesti. Vaan ei lakannut virhetoiminta, joten soitin uudelleen. Silloin vasta kerrottiin, että tämä toinen lainanai on samaa ryhmittymää ja toisen lainan maksuni oli takellellut (EI siis maksamatta). Niinpä Vivus halusi menettää hyvän asiakkaansa ja minä tästä lähtien katson aina, että samasta taustaryhmästä en sitä kakkosvippiäni ota, jos joskus on tilanne ja tarve kahjdelle eri vipille.

 • 13.8.2013 klo 14:30

  Kirjoitin niin tuohduksissani, että tuli turhan monta oikeinkirjoitusvirhettä tekstiin. Asiani kuitenkin selvinnee.

 • 13.8.2013 klo 15:52

  Kiitos palautteesta Oh-hoh.

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele