LuottotiedotPikavipin saaminen ilman luottotietoja on hankalaa, koska uskoisin jokaisen pikavippipaikan tarkistavan luottotiedot.

On silti muita tapoja saada vippi ilman luottotietoja ja tässä esittelen niitä.

Lainaa kavereilta tai sukulaisilta

Jos tiedät, että kavereillasi tai sukulaisillasi on ylimääräistä rahaa, niin heiltä voi lainata myöskin. Kaverit ovat yleensä tarkempia rahojen maksussa ja sukulaiset ehkä vähemmän tarkempia.

Panttilainaamot

Jos sinulla on arvokasta tavaraa, niin voit viedä ne panttilainaamoon ja saat rahaa tavaraa vastaan.

Luotto pankista

Pankista on mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja, kun pystyt näyttämään heille, että sinulla on säännölliset tulot. Lisäksi kannattaa ennen pankkiin menoa tehdä maksusuunnitelma pankille, niin he näkevät, että olet tosissasi.

Myy tavaraa netissä

Eräänlaisen pikavipin voit saada, kun myyt jotain tavaroita, joita et tarvitse vaikka esimerkiksi Huuto.netin kautta. Pakko sanoa, että siellä yllättävän paljon maksetaan erilaisista jutuista. Itselläni on ollut tapana, että voi tulla hakemaan tavaran kotoa tai sitten etukäteen rahat tilille, niin ei tuu sitä vaaraa, että ei saa rahoja.

Vertaislainat

Vertaislaina tarjoaa palvelua, jossa voit lainata muilta ihmisiltä rahaa netin välityksellä ja ehkä kaikki eivät vaadi, että sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Artikkelin muokkaukset

22.10.2014: Poistettu maininta Fixurasta, koska he vaativat puhtaat luottotiedot

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele