RahapuuRahapuu on pikavippeihin erikoistunut lainafirma.

Lyhyesti

Ikäraja: 21 vuotta
Vipin määrä: 50-200 euroa
Laina-aika: 14 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Rahapuu tietoja

Rahapuun kautta vippiä voi hakea ihminen, joka on vähintään 21 vuotias, jolla on takaisinmaksukykyä, hänellä ei ole luottotiedoissa merkintää, eikä myöskään hoitamattomia velkoja Rahapuulle. Lisäksi vaatii myös, että hakijalla on henkilökohtainen tili suomessa.

Rahapuu vastaanottaa lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, mutta hakemuksia käsitellään vain kello 7-23 välisenä aikana, eli tätä ennen tai tämän jälkeen lainahakemus ja sen hyväksyminen siirtyy seuraavalle päivälle. Rahapuulta löytyy myöskin asiakaspalvelu johon yhteyttä kannattaa ottaa ongelmatilanteiden vastaan tullessa. Palvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 9-16 välisenä aikana. Tällöin puheluun vastaa aito ihminen jolle asiansa voi selvittää luottamuksella.

Rahapuun verkkosivujen kautta on helppo hakea pikalainaa, tunnistautumisen jälkeen lainapäätöksenkin saa saman tien.

Rahapuu lainaa 50e – 200e kerrallaan ja laina-aika on aina 14 päivää, jonka jälkeen pikavippi on maksettava takaisin. Mikäli syystä tai toisesta lainaa ei voi maksaa takaisin, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jossa lainan eräpäivän siirrosta voidaan sopia.

Rahapuu lainaa 200e ainoastaan, jos se on lainannut samalle henkilölle aikaisemmin pienemmän pikalainan ja tämä on hoidettu moitteettomasti takaisin. Muussa tapauksessa tuota summaa ei voi saada.

PikalainaLaina-aikaKulutTakaisinmaksu
50€14vrk15€65€
100€14vrk25€125€
200€14vrk50€250€

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele