VippipalveluVippipalvelu-sivusto on yksinkertainen ja todella helppo.

Lyhyesti

Ikäraja: 18 vuotta
Vipin määrä: 50-500 euroa
Laina-aika: 14-30 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikavipin

Vippipalvelu tietoja

Etusivulla löytyy heti ohjeet, kuinka lainaa voi hakea ensimmäisellä kerralla ja sieltä näkee myös lainattavat summat sekä niiden takaisinmaksuajat. Lainaehtoja täytyykin sitten jo katsella muilta sivulehdiltä.

Lainaehdoista kerrottakoon sen verran, että vähintään 18 vuotias, luottotiedot ok ja suomenkansalaisuus vaaditaan Vippipalvelussa.

Ensimmäisellä kerralla lainaa haettaessa, voi saada 50e. Tämän jälkeen on mahdollista hakea myös isompia lainoja, aina 500e saakka.

Vippipalvelun kautta lainanhakeminen onnistuu joko tekstarilla taikka verkkohakemuksella. Kumpi vain parhaiten itselle sopii. Tietenkin reissussa ollessa tuo tekstarilainaaminen on varmaankin se helpoin keino.

Laina-aika on aina 14 tai 30 päivää, tämä on kuitenkin riippuvainen lainansummasta, eli 200 euroon saakka laina-aika on 14 päivää ja tästä ylöspäin 30 päivää.

Lainan haku käy sivuston kautta vaivattomasti, eikä vastausta tarvitse odotella, sekin tulee saman tien, Sinä päätät tämän jälkeen haluatko ottaa lainan vaiko et. Mikäli päätät ottaa lainan, vastaat viestiin myöntävästi. Summa laitetaan tilillesi välittömästi Vippipalvelun auki ollessa maanantaista sunnuntaihin klo 7- 23. Helppoa ja nopeaa!

Mitä tykkäät kirjoituksesta?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kerro kokemuksia, keskustele tai arvostele